Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor Sneakerbar Schoenen Schoonmaakservice

1. Definities

  • “Sneakerbar”: de aanbieder van de schoenenschoonmaakservice met inschrijving KVK: 91949181, BTW nr NL865907006B01, gevestigd aan Zwaanshals 325 A, 3035KK Rotterdam
  • “Klant”: Elke persoon of entiteit die gebruikmaakt van de schoenenschoonmaakservice van Sneakerbar.
  • “Schoenen”: De schoenen die door de klant worden ingediend voor reiniging en onderhoud.

2. Prijzen

  • De prijzen van alle producten en diensten die op Sneakerbar worden aangeboden zijn inclusief BTW.

3. Eigen Risico

  • Het gebruik van de schoenenschoonmaakservice van Sneakerbar is te allen tijde op eigen risico van de klant. Sneakerbar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade aan de schoenen, inclusief maar niet beperkt tot materiaalverkleuring, veranderingen in structuur, verlies van glans, loslatende zolen of andere onvoorziene gevolgen als gevolg van het schoonmaakproces.

4. Tevredenheidsgarantie

  • Sneakerbar zal zich te allen tijde inspannen om de schoenen van de klant naar tevredenheid te reinigen en te onderhouden. Als de klant echter ontevreden is over het resultaat van de schoonmaakservice, zal Sneakerbar redelijke inspanningen leveren om het probleem met de klant op te lossen.

5. Aansprakelijkheid

  • Sneakerbar is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade aan de schoenen die zich voordoet na het indienen van de schoenen voor schoonmaak bij Sneakerbar. Dit omvat schade die niet onmiddellijk na de schoonmaakprocedure wordt opgemerkt, evenals eventuele latere schade die wordt toegeschreven aan het schoonmaken van de schoenen.

6. Beperking van aansprakelijkheid

  • Voor zover wettelijk toegestaan, beperkt Sneakerbar zijn aansprakelijkheid tot het bedrag dat de klant heeft betaald voor de schoonmaakservice.

7. Wijzigingen in de Voorwaarden

  • Sneakerbar behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op de website of op andere relevante locaties zijn gepubliceerd.

Door gebruik te maken van de schoenenschoonmaakservice van Sneakerbar, gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden. Het is belangrijk dat klanten deze voorwaarden zorgvuldig lezen en begrijpen voordat ze gebruikmaken van de service. Sneakerbar raadt klanten aan om bij vragen of zorgen contact op te nemen via + 31 610613853