Sneakerbar. Bijenkorf Amsterdam

Welkom bij de Sneakerbar. in de Bijenkorf in hartje Amsterdam aan de Dam 1, dé hotspot voor alle sneakerliefhebbers! Bij ons draait alles om jouw favoriete schoenen. Of je nu je geliefde sneakers een grondige schoonmaakbeurt wilt geven, een unieke touch wilt toevoegen met custom designs, of ze weer als nieuw wilt laten repareren, bij de Sneakerbar ben je aan het juiste adres.

Laat je sneakers stralen met onze professionele cleaning service, geef ze een tweede leven met onze verf- en reparatiediensten, of creëer een one-of-a-kind paar dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Stap binnen en ervaar zelf waarom de Sneakerbar dé plek is waar jouw sneakers de liefde en aandacht krijgen die ze verdienen. Tot snel!

 

 

Openingstijden & Locatie

Sneakerbar. Bijenkorf Amsterdam is gevestigd in de Bijenkorf aan de Dam 1, 1012 JS Amsterdam.
 
Openingstijden:
Maandag 11:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag 10:00 – 21:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 21:00
Zondag 10:00 – 20:00
Sneakerbar X Pirri

Sneakerbar. diensten

Bij Sneakerbar. Bijenkorf Amsterdam bieden we een breed scala aan diensten en producten om jouw sneakers in topconditie te houden.

Onze shoe cleaning service zorgt ervoor dat je schoenen er weer als nieuw uitzien, terwijl onze shoe reparatie experts beschadigingen herstellen en slijtage aanpakken. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke look, bieden we shoe customizing, waarbij we je sneakers transformeren met unieke designs en persoonlijke accenten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor shoe verf om je schoenen een frisse nieuwe kleur te geven.

Om je sneakers zelf thuis te verzorgen, hebben we een uitgebreid assortiment schoonmaakproducten en onderhoudsproducten, zodat je altijd goed voorbereid bent om je favoriete schoenen in optimale staat te houden.

Contact

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!