Sneakerbar X de Bijenkorf

Sneaker care

 Sneakerbar en de Bijenkorf: Een Nieuwe Standaard voor schoenen liefhebbers

Bij Sneakerbar geloven we in het transformeren van gewone schoenen in buitengewone kunstwerken. En nu hebben we onze passie voor schoenen onderhoud en personalisatie naar een nieuw niveau getild dankzij onze samenwerking met de Bijenkorf, het toonaangevende warenhuis van Nederland. Samen creëren we een unieke bestemming voor schoenen liefhebbers, waar schoonmaken en aanpassen samenkomen in een meeslepende ervaring.

De Bijenkorf Amsterdam: Een Sneaker-Hemel

Onze spannende samenwerking heeft geleid tot een opwindende locatie in het hart van Amsterdam: de Bijenkorf. Hier kunnen klanten niet alleen hun favoriete sneakers kopen, maar ook een geheel nieuwe dimensie van schoenen verzorging en personalisatie ontdekken.

  • Schoonmaak behandelingen: Onze experts staan klaar om je schoenen een grondige opfrisbeurt te geven. We bieden twee soorten behandelingen aan. Voor diegenen die hun geliefde sneakers tot in de puntjes willen laten verzorgen, hebben we de “Diepe Reiniging” van €45. Deze behandeling duurt gemiddeld een week en omvat een volledige make-over voor je schoenen. Maar we begrijpen dat sommige mensen geen tijd te verliezen hebben, daarom bieden we ook de “Snelle Behandeling” aan voor €25. In slechts 10 minuten verwijderen we het oppervlakkige vuil en laat je je schoenen weer stralen.
  • Customizen: Wil je je schoenen uniek maken? Bij Sneakerbar bieden we de mogelijkheid om je schoenen volledig aan te passen aan je eigen stijl. Kies je eigen kleuren, ontwerpen en details, en laat je creativiteit de vrije loop. We kunnen zelfs inspiratie halen uit je eigen ideeën om een one-of-a-kind paar sneakers te creëren.
  • Producten lijn: Ook kunt u hier terecht om de beste schoonmaak & onderhoudsproducten voor u schoenen zelf te kopen. De Sneakerbar premium shoe care lijn. Deze lijn geeft u de kans om u schoenen zelf weer zo goed as nieuw te maken. Exact deze producten worden gebruikt door het Sneakerbar team. Na jaren van ervaring is deze samengesteld door onze professionals. 

De Bijenkorf Amsterdam is nu jouw bestemming voor het perfecte paar sneakers en de ultieme schoonmaak- en personalisatie-ervaring.

Onze Tweede Locatie in Rotterdam

Naast onze spannende plek in de Bijenkorf Amsterdam, hebben we ook onze eigen winkel in Rotterdam. Hier kun je dezelfde toewijding aan schoenen verzorging en personalisatie verwachten, samen met een uitgebreide selectie van schoenen en accessoires. We zijn er trots op dat we Rotterdam en de omgeving van dienst kunnen zijn met onze expertise en passie voor schoenen.

Bij Sneakerbar zijn we niet alleen een winkel, we zijn een gemeenschap van schoenen liefhebbers die begrijpen hoe belangrijk het is om je schoenen te koesteren. Of je nu op zoek bent naar schoonmaakdiensten, aanpassingen of gewoon een geweldige selectie sneakers, we heten je van harte welkom bij Sneakerbar.

Ontdek de nieuwe norm voor schoenen liefhebbers bij de Bijenkorf Amsterdam en onze winkel in Rotterdam. Jouw reis naar een schoenen paradijs begint hier.

Ga dus nu langs bij de Bijenkorf!

https://www.debijenkorf.nl/reserveren?path=service/sneakerliefde