Sustainability bij Sneakerbar Rotterdam

Bij de productie van een paar schoenen komt, afhankelijk van het model, tussen de 33 en 66 kilogram CO2 vrij. Bovendien is er gemiddeld 8.000 liter water nodig om een paar leren sneakers te maken. Wij geven jouw sneakers graag een tweede leven en dragen hier ons steentje aan bij aan de duurzaamheid binnen de sneakerindustrie.

De liefde die jij voor jouw paar schoenen hebt is voor ons net zo belangrijk. Het heerlijke gevoel van het dragen van jouw favoriete schoen met de beste outfit, wat is er fijner dan dat? Tegelijkertijd is de wereldwijde massaproductie aan schoenen een groot probleem. Door je schoenen goed te verzorgen zal de levensduur van langere duur zijn, mooi als we het hebben over onze favoriete exclusieve sneaker en uiteraard super sustainable. Elk jaar worden er ongeveer 60 miljoen paar schoenen weggegooid en hoe mooi is het als wij als sneaker liefhebbers samen een klein verschil kunnen maken. 

Het jarenlang kunnen lopen op je favoriete schoenen alsof ze gloednieuw zijn is wat Sneakerbar voor jou wilt betekenen. Ons concept helpt jou met het verlengen van de levensduur van jouw favoriete sneaker, waardoor jij ze niet hoeft weg te gooien. Deze duurzaamheid is voor ons het aller belangrijkste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *